Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

“Conèixer bé les aplicacions de Google et facilita molt la feina”

Entrevista a Débora Molina Pons, alumna del Pla +TIC Menorca
 

caption
Débora Molina Pons
LEDS AROMA

L'empresa es dedica a l'aromatització d'espais i neutralització d'olors per generar sensació de benestar en punts de venda. També venem i llogam tot tipus d'espelmes led i tradicionals.
 
Débora Molina Pons va assistir al curs 'Eines TIC per treballar millor'  Quins coneixements tenies abans del curs?
Abans del curs tenia coneixements bàsics sobre les TIC, que per nivell personal estava bé però per l'empresa necessitava aprendre més per poder treballar millor. Ja utilitzava Google i Dropbox però les funcions més bàsiques com poden ser es correu electrònic Gmail o el calendari.

Què vas aprendre?
Vaig apendre que l’univers de serveis de Google és un món molt gros, que sempre pots anar aprenent perquè es va actualitzant constantment. Conèixer bé les seves aplicacions et facilita molt la feina, ja no només dins Google, si no dins la informàtica en general. Tenir connectats tots els aparells que tenguis (telèfon, ordinador, tablet) és una eina de treball molt bona.

Com ho apliques al teu negoci?
Al meu negoci em va molt bé introduir dades al telèfon quan sóc amb un client, per exemple, i arribar a casa i ja tenir tota aquella informació dins l'ordinador perquè està tot connectat. O compartir una informació (un document) i que el receptor pugui modificar-lo i tornar-me’l modificat. Em va molt bé per organitzar la feina, gestionar documents, fotografies. També et permet crear formularis i enquestes per recollir dades.

Què destacaries del curs?
El curs de Google i Dropbox és interessant per tot el contingut que té. T'ajuda a aprendre com utilizar aplicacions informàtiques en general i, per tant, et facilita molta feina.
 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació