Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació
facebookTwitter
LOGO
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

"La imatge és un mitjà de comunicació d’emocions" 

Entrevista a Ivan Khanet, docent del Pla +TIC Menorca
 

caption
 
Ivan Khanet
Director d’art i professional de la comunicació publicitària
 
Ivan Khanet imparteix el curs 'Apps de foto i vídeo per promocionar el teu negoci'  Per què és tan important la imatge en la comunicació digital?
És una manera ràpida d’expressar una idea. La imatge és un mitjà de comunicació d’emocions. Per tant, la representació gràfica o fotogràfica d'una informació té major impacte emocional que la simple representació verbal.

Com es fa per convertir en viral una imatge o un vídeo?
No existeix una fórmula secreta per a convertir una imatge en viral, però sí algunes mesures a tenir en compte que en facilitaran la seva difusió en xarxes socials. El que sí que hem de tenir clar és que la base de l’èxit d’una imatge viral radica en la idea i després, per descomptat, en l'estratègia de difusió que s’utilitzarà i molts altres factors que anirem veient durant el curs.

En què consisteix el curs?
L’essència del curs és posar a l’abast dels alumnes eines i metodologies per a poder crear imatges i vídeos amb la finalitat de promocionar la seva empresa. A part d’entendre i valorar la importància de tenir una bona imatge corporativa de cara als clients.

És necessari tenir coneixements previs?
No. L’únic requeriment és tenir smartphone (iPhone o Android) i estar familiaritzat amb l’ús d’algunes xarxes socials com Facebook, Twitter o Youtube.
 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació