Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

“Al curs vaig crear la pàgina de Facebook de la meva empresa”

Entrevista a Maria Molina Seguí, alumna del Pla +TIC Menorca
 

caption
Maria Molina Seguí
Productes Ecològics Santo Domingo

Fruites i verdures ecològiques
Maria Molina Seguí va assistir a la primera edició del 'Taller de creació de la teva pàgina d'empresa a Facebook'  Quins coneixements tenies abans del curs?
Emprava el correu electrònic i sabia emprar el Facebook a nivell personal, però no m’havia imaginat que em pogués servir per promocionar el meu negoci. Veia que altres empreses publicàven ofertes i informacions, però jo no sabia com fer una pàgina i no se m’havia acudit fer-ho. Una persona em va parlar del curs del Pla +TIC i m’hi vaig apuntar.

Què vas aprendre?
Al curs vaig crear la pàgina de Facebook de la meva empresa, amb l’ajuda de la professora. Vaig aprendre a crear publicacions, pujar vídeos promocionals, crear events, etc. Ens van explicar que s’havien de pensar coses interessants pel públic, que no s’ha de publicar cada dia, s’ha de tenir en compte els horaris i mirar l’estadística de seguiment.

Com ho apliques al teu negoci?
A Facebook publicam diverses coses. Per exemple, fotos i comentaris de menjars elaborats amb els productes del nostre hort, fotos dels productes acabats de collir que facin ganes de comprar. També aprofitam per informar que som al mercat de Maó, perquè els seguidors ho sàpiguen i ens puguin venir a comprar.

A l’estiu he notat que ha baixat el seguiment de les publicacions, probablement en aquesta època la gent no es mira tant el Facebook. Ara buscaré idees per atraure la gent a l'hivern.

Què destacaries del curs?
La professora. Ho va explicar molt bé. Ens va ajudar a posar en marxa la pàgina, va resoldre els dubtes i ens va donar idees per publicar. Em va agradar molt l’experiència. També que tota l'ajuda que he necessitat l'he tingut per part de la professora i del Consell Insular.

 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació