Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

“Si ets una empresa petita no pots ser a totes les xarxes socials i has de valorar on, quan i què has de fer”

Entrevista a Sandra Moll Bosch, alumna del Pla +TIC Menorca
 

caption
Sandra Moll Bosch
Centro Residencial Cala Morell

Gestió d'apartaments i restauració a Cala Morell.
Sandra Moll Bosch va assistir al curs 'Gestió de la reputació online en negocis turístics'  Quins coneixements tenies abans del curs?
Sobre TIC no tenia coneixements fins uns dies abans del curs que ens van enviar la informació i ens va semblar que hi havia uns cursos molt interessants. Vam decidir participar al primer que es feia que era el de Reputació online per a negocis turístics. Ara tot canvia tan ràpid que és molt important intentar estar el més al dia possible i en turisme encara més.

Què vas aprendre?
Infinitat de coses! Sobretot moltes aplicacions i eines que ens ajuden a gestionar millor el dia a dia i a fer que tot sigui una mica més fàcil. També vam tractar alguns conceptes bàsics de màrqueting online. Vam fer molta feina amb la pràctica i crec que açò va anar molt bé.

Com ho apliques al teu negoci?
Hem començat pel principi, ens ha servit per veure que algunes coses no les teniem ben encaminades, aprens que si ets una empresa petita no pots ser a totes les xarxes socials i has de valorar on, quan i què has de fer i a partir d'aquí començar a poc a poquet i anar fent cosetes. Noltros tenim una empresa que ens ajuda amb aquest tema i el curs també ens ha servit per redefinir l'estratègia de la nostra presència online.

Què destacaries del curs? 
Els grans coneixements del professor i la seva manera d'enfocar-lo. Va ser molt pràctic i s'adaptava a les nostres necessitats. En molt poc temps vam poder aprendre moltes coses. Gràcies Víctor!

Em va agradar tant que vaig decidir apuntar-me a altres cursos. Ara ja estic esperant a veure els propers que es faran per si n'hi ha algun altre que ens pugui ajudar en la nostra feina diària

 


 
 
Documents i enllaços relacionats
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació