Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

“La nostra entitat necessita de les noves tecnologies per poder accedir al món de la comunicació”

Entrevista a Marcos Pons i Anna Mascaró, alumnes del Pla +TIC Menorca
 

caption
Marcos Pons i Anna Mascaró
ASSORME

L’Associació de Persones Sordes de Menorca du a terme diverses activitats de formació, dinamització i de foment de la inserció sociolaboral per a persones amb sordesa.
Marcos Pons i Anna Mascaró van assistir a la primera edició del curs 'Creació de la teva pàgina web d'empresa amb Wordpress'  Quins coneixements teníeu abans del curs?
Marcos: Sóc una persona sorda i tenia alguns coneixements sobre l'ús de l'ordinador a través de Microsoft Windows, etc., però a través del Pla +TIC del Consell Insular he accedit a noves aplicacions del món informàtic.

Anna: Mai havia participat en activitats de formació sobre noves tecnologies. Aquest curs ha estat la primera vegada.


Què vau aprendre?
Marcos: Al curs vam crear la nova pàgina web de l’associació. Desconeixia el funcionament de l'aplicació de Wordpress, encara que m'agradaria continuar aprenent coses noves sobre diferents aplicacions informàtiques, donat que, per jo, és molt important accedir al món de la comunicació.

Anna: Vaig ampliar els meus coneixements sobre l'ús de les noves tecnologies.


Com ho aplicau a la vostra entitat?
Marcos: Som una entitat sense ànim de lucre, que necessita de les noves tecnologies per poder accedir al món de la comunicació. Wordpress és una eina molt útil, donat que et permet crear una web i que s’hi poden incloure molts tipus de format d'informació, com per exemple: vídeos, fotos, textes, etc, per a facilitar que altres persones puguin accedir a la informació.

Anna: Nosaltres necessitàvem publicar aquesta pàgina web amb Wordpress per fer difusió de les activitats de la nostra entitat. M’ha agradat el resultat perquè la pàgina és moderna i accessible.


Què destacaríeu del curs?
Marcos: El curs m'ha agradat molt, però també m'agradaria que fos enfocat a l'accessibilitat al món de la comunicació, utilitzant noves aplicacions més accessibles, com per exemple incloure vídeos amb subtítols o informació en diferents idiomes.

Anna: Que he après coses noves.
 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació