Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

“Al final del curs els assistents hauran creat i sabran com gestionar una pàgina d’empresa a Facebook adaptada al seu negoci”

Entrevista a Monica Roig Ballesté, docent del Pla +TIC Menorca
 

caption
 
Monica Roig Ballesté

Sòcia fundadora de Socialchef.es
Monica Roig imparteix el 'Taller de creació de la teva pàgina d'empresa a Facebook'  


Per a què serveix ser a Facebook per una empresa?
Facebook ja està molt integrat a la vida de les persones, així que les empreses es troben al davant d’una gran oportunitat per connectar i interactuar directament amb el seu mercat potencial. A més, Facebook ofereix oportunitats de promoció d’una manera molt més econòmica que els mitjans tradicionals. I què passa amb la competència? Si la nostra competència ja està present a Facebook, ens estarà traient avantatge. Si pel contrari, la nostra competència encara no hi és, tenim una molt bona oportunitat per avançar-nos i passar al davant.

Quina és la millor opció per tenir presència a Facebook com empresa?
Els negocis presents a Facebook sempre han d’estar-ho a través d'una pàgina d’empresa. Per què? Quan un negoci utilitza un perfil personal a Facebook incompleix les seves normes i pot ser eliminat en qualsevol moment. A més, les pàgines d’empresa de Facebook ofereixen cada vegada més funcionalitats molt útils per les empreses, com les estadístiques i la publicitat.

En què consisteix el curs?
L’objectiu del curs és conèixer com utilitzar Facebook com a nou canal de comunicació per promocionar els negocis i captar clients. El curs serà totalment pràctic i es distribueix en 5 sessions. En cadascuna d’elles, primer s’introduiran els diferents conceptes i a continuació els assistents els aniran aplicant al seu projecte o empresa. Al final del curs els assistents hauran creat i sabran com gestionar una pàgina d’empresa a Facebook adaptada al seu negoci.

És necessari tenir coneixements previs?
No és necessari tenir coneixements previs, únicament disposar d’un perfil personal a Facebook.

 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació