Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

“Abans del curs em sonava tot, però anava perdut i no sabia com implementar-ho a la meva empresa”

Entrevista a Carlos Pons Sans, alumne del Pla +TIC Menorca
 

caption
Carlos Pons Sans
Menorca por un tubo

Botiga online d'experiències que poden ser disfrutades a Menorca, comercialitzades baix el concepte de Tubo (bono) regal. 
Carlos Pons Sans va assistir al curs 'Revisar i dinamitzar la pàgina web de la meva empresa'  Quins coneixements tenies abans del curs?
Abans del curs, la meva sensació en referència a les TIC era que em sonava tot, però anava perdut i no sabia com utilizar-ho, i molt manco, com implementar-ho a la meva empresa. Havia realitzat algun curs online de formació per community manager, però sincerament, de poc m'havia servit.

Què vas aprendre?
Gràcies al curs realitzat dins el programa Pla +TIC he après entre d'altres a resumir i plasmar en un document què és la meva empresa, qui són els meus clients i quins són els meus objectius. Sembla fàcil i senzill, però no ho és...
Un cop definida la base, vam partir a analitzar i revisar la persuabilitat de la web (posicionament de marca, credibilitat, confiança, ...) la seva funcionalitat (seccions, continguts, arquitectura, ...) i unes pinzellades d'analítica de resultats. Tot en format poc teòric i molt pràctic.

Com ho apliques al teu negoci?
Un cop finalitzat el curs, i aprofitant que ho tenia tot ben fresc, vaig decidir iniciar una revisió complerta de la meva pàgina i posar-ho en pràctica de veritat. El resultat de tot aixó, ha sigut una reedició pràcticament complerta de la pàgina tenint en compte els punts importants per a una botiga 100% online com és el meu cas. Actualment el procés de revisió està en la recta final i esper que prest es puguin veure les millores.

Què destacaries del curs?
Del curs pràcticament ho destacaria tot com a positiu. Partint que són cursos gratuits d'un molt bon nivell, en grups de reduïdes dimensions, amb una atenció molt personalitzada i classes principalment pràctiques més que teòriques. És una oportunitat com poques hi ha a Menorca. Recomanable al 100% per a autònoms i PIMEs que vulguin dirigir-se al client del segle XXI.

 


 
 
Documents i enllaços relacionats
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació