Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació
facebookTwitter
LOGO
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

“L'analítica web ens permet entendre perquè es compleixen o no els objectius del nostre web i prendre decisions estratègiques”

Entrevista a Antoni Febrer Barber, docent del Pla +TIC Menorca
 

caption
 
Antoni Febrer Barber

Assessor i formador en Estratègia, Màrqueting i Negoci online
 
Antoni Febrer imparteix el curs 'Analitza el teu web amb Google Analytics'  Què és l'analítica web?
És analitzar l'activitat dels usuaris a una pàgina web -nombre de visites, localització, fonts d'entrada, continguts més visitats, compliment d'objectius, vendes, etc.- amb l'objectiu de millorar els resultats de la web. L'analítica web ens permet entendre tot el que passa a la nostra pàgina web abans de que els usuaris hi arribin, com es comporten dins la web i perquè es compleixen o no els objectius que ens haguem marcat assolir amb la web, i amb aquesta informació prendre decisions estratègiques. És, per tant, una eina bàsica per fer negoci online.

Per què és important?
Sense aquesta informació mai sabrem perquè la nostra web no té ventes, reserves o no capta contactes comercials, ni tampoc què podem fer per aconseguir-ne més. Per exemple, no és el mateix tenir moltes visites que no compren o reserven que tenir-ne poques i tampoc rebre compres i reserves. En el primer cas haurem d'analitzar perquè no compren i en el segon haurem de fer accions per captar més visites a la web. Si no tenim aquesta informació i ens basem només amb les ventes o reserves que reben ¿com podem saber què hem de fer per aconseguir més vendes o reserves? Per açò, i per moltes altres coses, és important l'analítica web.

En què consisteix el curs?
En una introducció a l'analítica web: explicarem com analitzar les principals dades que ens ofereix i, el més important, com interpretar-les per transformar-les en decisions estratègiques per la nostra empresa o negoci.

Què cal saber / tenir abans del curs?
El curs està enfocat a pàgines web que permetin comprar o reservar algun producte o servei (botigues online, reserves d'allotjament, reserves d'activitats, etc.). Per tant, han de tenir en funcionament tot el procés de compra/reserva (incloent sistemes de pagament online) i han de tenir instal·lat Google Analytics amb dades de com a mínim 6 mesos i amb la funcionalitat d'ecommerce activada.
 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació