Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

"Al curs aprendrem a classificar la informació i a extreure allò que necessitem per la gestió de la nostra empresa" 

Entrevista a Salvador Taulé i Joan Sánchez, docents del Pla +TIC Menorca
 

caption

Salvador Taulé i Joan Sánchez
Socis i consultors de PROQUAME
Salvador Taulé i Joan Sánchez imparteixen el curs 'Excel bàsic per a la gestió d'una petita empresa'  Per què és útil un full de càlcul?
Un full de càlcul és una eina que ens permet ordenar i classificar la informació, per tal de poder després gestionar-la de manera fàcil, intuïtiva i eficient.

És necessari per gestionar un petit negoci?
De ben segur que no hi ha negoci o empresa que no utilitzi en major o menor mesura un full de càlcul com l’Excel. Ja sigui per fer algunes tasques auxiliars o fins i tot, en el cas de petits negocis sense l'obligació de portar els llibres de comptabilitat, per fer una gestió íntegra del projecte empresarial.

En què consisteix el curs?
El curs es desenvoluparà en 5 sessions de 3 hores durant el mes de novembre. L’objectiu és familiaritzar-se amb la eina i amb algunes de les fórmules no complexes que s’hi poden emprar, per després aprendre a classificar correctament la informació i a extreure allò que necessitem per la gestió de la nostra empresa: control de pressupostos, control de factures, pressupost de tresoreria, etc.

A qui li pot servir?
El curs pot ser útil per tota persona que d’alguna manera participa en la gestió d’una empresa. Pensat per a directius i professionals sense alts coneixements de l’eina, però també per tots aquells que han de portar registres, facturació o qualsevol altra matèria de la gestió diària d’un negoci.

Quin nivell previ s’exigeix?
Al curs pot venir qui vulgui, amb independència del seu nivell previ. Partirem de zero, explicant l’estructura, funcionament i lògica del full de càlcul, entrant després en algunes fórmules bàsiques i, sobretot, en com estructurar correctament la informació per poder després extreure allò que necessitem.
 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació