Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació
facebookTwitter
LOGO
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

"L'ordre dels resultats de les cerques a Google no és una casualitat"

Entrevista a Jesús Capó Pons, docent del Pla +TIC Menorca
 

caption
Jesús Capó Pons
Jesús Capó Pons
Consultor SEO. Fundador d'enginyweb.com
 
Jesús Capó Pons imparteix el 'Taller SEO: millora el posicionament del teu web'  Què vol dir SEO?
SEO és l' acrònim anglès de Search Engine Optimization, és a dir, optimització per motor de cerques. Aquests motors de cerques són els que anomenem, normalment, buscadors (google.com, bing.com, ask.com, lycos.com). L'optimització és una feina que cal fer en el moment de construcció del lloc web i també “a posteriori”.

En què consisteix?
Primer cal dissenyar el lloc web per tal que els buscadors puguin llegir la informació que hi ha al nostre web. No només els textos que veiem, sinó també una informació que queda oculta i que només llegeixen els buscadors. I segon, cal donar a conèixer el nostre web a Internet. Com més coneguda sigui, millor posicionament tindrem en els motors de cerca.

Per què és important fer SEO?
Quan fem una cerca a un buscador com google.com, l’ordre que hi ha no és una casualitat. És el fruit d’un procés d’optimització del web. Com més optimitzat estigui el lloc web més amunt estarem i més visites tindrem.

En què consisteix el curs?
Al curs veurem els fonaments del SEO, analitzarem pàgines web en marxa, proposarem millores i realitzarem un dossier d’accions a fer en les pàgines web dels alumnes per tal de millorar el posicionament web. L’objectiu principal és aprendre SEO, poder distingir entre un bon projecte web i un altre que s’aguanta amb pinces, ja que això ajudarà a l’empresa en la presa de decisions referents a la seva estratègia online.

A qui s'adreça?
A empreses que tinguin una web en marxa i on el factor posicionament pugui ser rellevant per al seu negoci a Internet. En aquest cas és convenient (encara que no indispensable) tenir instal·lats els codis per Google Analytics i Webmaster Tools, amb accés per consultar les dades. També a persones que vulguin iniciar un negoci i Internet sigui un canal important en la seva visió d’empresa.
 


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació