Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

"Els continguts ho són tot, i principalment al món digital"

Entrevista a José Carbonell, docent del Pla +TIC Menorca
 

caption
José Carbonell
José Carbonell
Continguts, cultura i documentació
 
José Carbonell imparteix el curs 'Gestió i màrqueting de continguts'  Què suposa gestionar continguts en l’actual era digital?
Els continguts ho són tot, i principalment al món digital. Des de sempre la gestió de la informació ha jugat un paper important en el desenvolupament professional i empresarial però avui dia, amb les noves tecnologies i Internet, té una major importància. És per això que la Content Curation, per a la gestió de la informació digital que consumim, emmagatzemem, cream i difonem, i el Màrqueting de Continguts, per aportar valor complementari en l'àmbit professional, cobren cada vegada més protagonisme.

Per què és necessari saber gestionar continguts avui dia?
La realitat actual a Internet es defineix per una ingent infoxicació o excés d'informació i la gestió de continguts per a la consecució dels objectius marcats per tot professional, entitat o empresa és vital. La gestió de continguts implica conèixer metodologies de treball, eines i com dissenyar i planificar tot el procés. L'objectiu últim és aconseguir aportar valor no només a la nostra acció digital en Internet sinó al nostre treball diari.

En què consisteix el curs? Què s'hi pot aprendre?
El curs consisteix en una aproximació a la filosofia, tècniques i processos de la Content Curation com a principal mecanisme per defensar-nos en la jungla de informació que és Internet avui dia. A més d’una petita introducció al que és el Màrqueting de Continguts i com aplicar-ho en la nostra professió i negocis. Aprendrem tècniques i coneixerem eines per buscar, seleccionar, crear o enriquir i difondre continguts sempre sense perdre de vista la planificació, adequació i aportació de valor.

A qui li pot servir?
A tothom! Aprendre a gestionar informació i continguts és sempre està bé, de fet tothom ho fa encara que mai s’ho hagi plantejat així. La veritat és que en el curs aprendrem tots, doncs la interacció i l'intercanvi de trucs sempre està aquí i és fenomenal. No obstant això en aquesta ocasió ho enfoquem més a Pimes i professionals perquè puguin aplicar-ho en el seu treball, negocis i empreses.
 

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació