Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació
facebookTwitter
LOGO
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

"Les xarxes socials afavoreixen la participació, l'intercanvi d'informació i l'aprenentatge col·laboratiu: el treball en equip"

Entrevista a Marta Sánchez, docent del curs "Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d'empreses"
 

caption

Marta Sánchez
Participant en la nova era de la educació TIC-TAC.
Máster TIC en educació i formació i Llicenciada en Comunicació Audiovisual


Són compatibles el treball en equip i les xarxes socials?
Les xarxes socials són comunitats virtuals en què persones amb inquietuds, aficions o preocupacions similars, tenen la possibilitat d'interactuar: la clau de la web 2.0. L'ús de les xarxes socials afavoreixen la participació, l'intercanvi d'informació i l'aprenentatge col·laboratiu: el treball en equip.

Quins avantatges suposa per a una petita empresa la seva presència a Facebook?
Facebook, des d'una perspectiva de negoci, és una de les millors eines per donar-se a conèixer o establir una connexió amb els clients potencials, per a contribuir als objectius de màrqueting com la confiança, repetició de la compra, recomanació o fidelització.
Facebook pot representar una oportunitat a l'hora de reduir despeses en les següents àrees de negoci: comunicació, generació d'oportunitats, investigació del mercat i servei al client.

Quins continguts impartiràs en el curs Eines web 2.0 que organitza el CIM?
La part que imparteixo jo es divideix en diferents blocs. En l'apartat de Xarxes i comunicació veurem com algunes xarxes socials ens poden ajudar a compartir documents i informacions per treballar en equip. Tothom coneix les xarxes socials com a eina de comunicació, però descobrirem quina utilitat poden tenir en equips de treball.

En el bloc d'Imatge i presentacions aprendrem a emprar eines 2.0 per l'edició d'imatge i vídeo. Són eines útils i molt senzilles que pot aprendre qualsevol usuari, i que resulten molt pràctiques per elaborar cartells o imatges de difusió d'una activitat o negoci. També aquí aprendrem a emprar eines per a crear presentacions dinàmiques i originals.

En l'apartat de Xarxes Socials com a eina de comunicació veurem com la importància de la identitat i la reputació digital, i com es pot gestionar, tant a nivell personal com a nivell de negoci. Veurem i treballarem de manera pràctica amb les principals xarxes socials, com Facebook, Twitter o Linkedin. A més, descobrirem i practicarem amb eines per una gestió eficient de diferents comptes a les xarxes socials.

Trobes que aquests coneixements són prou valorats per les empreses?
Sí, ja que són coneixements que ens permetran aprendre a emprar eines TIC força útils en el procés de la gestió i comercialització d'una empresa, així com emprar les eines d'edició d'imatge i vídeo, eines claus per la forma de comunicació actual a través de les xarxes socials.


 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació