Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

Nova edició del curs “Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses”

El Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, té previst començar aquest mes de novembre una nova edició de l’especialitat formativa "Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses", finançades pel servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Es tracta d'un curs pràctic que preten mostrar a emprar eines i recursos gratuïts per tasques professionals: gestió de projectes, ofimàtica online, compartir documents, gestió d'informació, retoc d'imatges, edició de vídeo, elaboració de presentacions, planificació web, màrqueting online, introducció a l'e-commerce, gestió de xarxes socials.

És un curs gratuït adreçat prioritàriament a persones desocupades, però amb opció també per a persones ocupades (places limitades).

La finalitat d’aquesta proposta és alinear la millora de l’ocupabilitat de les persones desocupades amb les necessitats de les empreses que requereixen actualitzar la seva cadena de valor amb les noves tecnologies de la informació i comunicació.

Aquesta especialitat formativa de 250 hores, de les quals 50 són teleformació, consta dels següents blocs de continguts: la societat de la informació (30 h); gestió de projectes en xarxa (110 h); i, màrqueting, comunicació i comercialització en línia (110 h).

El procés selectiu consistirà en una prova pràctica de coneixements d'ofimàtica i internet, a més d'una entrevista.
Per a més informació, cal trucar al 971 35 62 46; o bé, adreçar-se a formacio@cime.es

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació