Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

Nova edició del curs “Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses”

El Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, té previst començar el proper 12 de novembre una nova edició de l’especialitat formativa "Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses", finançada pel servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

"Fins fa relativament poc temps, les competències digitals només emparaven l’ús de l’ordinador, l’ofimàtica més bàsica, la navegació i el correu electrònic; avui, atesa la mutació social provocada per la transformació digital, podem afirmar que aquelles simples competències ens situarien al llindar de l’analfabetisme digital. La qualificació de qualsevol professional en aquests moments passa, necessàriament, pel maneig de les anomenades eines web 2.0. El curs, per tant, no només millora el CV; el posa definitivament a l’alçada de les exigències professionals que demanda l’actual paradigma de la competència en el qual operen les empreses i els petits negocis".
Juan Diego Blanco -formador TIC, fundador de Noolysis.net i coordinador del curs.

És un curs gratuït adreçat prioritàriament a persones ocupades (fixes discontinus en període d'inactivitat inclosos), però amb opció també per a persones desocupades (places limitades).

La finalitat d’aquesta proposta formativa és alinear les competències digitals dels perfils tècnics i directius de la nostra població activa amb les necessitats de les empreses i petits negocis que requereixin actualitzar la seva cadena de valor amb les noves tecnologies de la informació i comunicació.

Requisits d'accés: títol d'ESO o equivalent i entrevista personal.
Per a més informació, cal trucar al 971 35 62 46; o bé, adreçar-se a gabriel.subirats@cime.es

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació