Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació
facebookTwitter
LOGO
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

Estàs preparat per afrontar l'impacte de la transformació digital en el teu negoci?

Divendres dia 1 de desembre, tindrà lloc al CentreBit (Alaior) el taller “Creativitat aplicada a nous models de negoci”.

El divulgador econòmic, inversor tecnològic i consultor en estratègia digital de reconegut prestigi, Marc Vidal, aportarà eines per innovar un model de negoci davant l'impacte de la nova era digital.

Marc Vidal pot contribuir a que la teva empresa emprengui la fase de transformació digital que necessites. Internet i les noves tecnologies han impactat amb força a l'economia i el món de l'empresa actual. La definició de nous models de negoci, de processos i experiència de client, han canviat profundament y la transformació digital va molt més enllà de la tecnologia.

Aquesta acció formativa, organitzada pel departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, foma part del programa Pla +TIC, dirigit a empresaris o gerents de petites empreses, professionals autònoms i emprenedors i cofinançat per la conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears (places limitades).

 
 
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació