Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació
facebookTwitter
LOGO
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

Xerrada “Eines web i habilitats digitals” per la recerca de feina i la gestió de petits negocis

El proper dimarts dia 22 de novembre, tindrà lloc a Maó la xerrada “Eines web i habilitats digitals”, en la qual dos professionals del sector de les noves tecnologies parlaran sobre la necessitat d’incorporar habilitats en l’ús de noves eines informàtiques en l’àmbit professional, ja sigui per a la recerca de feina, la gestió de projectes, o bé, per a la comercialització de petits negocis.

Juan Diego Blanco, té una àmplia experiència com a formador en TIC i assessor en la implantació d’eines digitals en diverses entitats, i parlarà sobre la transformació digital que permet actualment treballar d’una manera molt més eficient, emprant eines online.

Edurne Ayastuy, llicenciada en Ciències de la Informació i professional actualment dedicada a la creació de continguts digitals, parlarà de com diverses eines online gratuïtes ens poden facilitar la gestió d’informació i l’organització de la feina.

Aquesta xerrada està organitzada pel departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, com a introducció al curs gratuït “Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses”, que organitza l’àrea d’Ocupació amb finançament del SOIB, adreçat prioritàriament a persones desocupades, però amb opció també per a persones ocupades (places limitades).

La xerrada és oberta al públic i serà, a les 18 hores, a la seu del Consell Insular de Menorca. Podeu confirmar la vostra assistència al telèfon 971.35.62.46 o al correu electrònic formacio@cime.es

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació