Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació
facebookTwitter
LOGO
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

Activitats previstes pel darrer trimestre de 2017
 

El Pla +TIC es realitza juntament amb la Conselleria d’Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears. Es tracta d’un projecte per a fomentar l’ús de les TIC i millorar la capacitació empresarial, desenvolupar la gestió i l'ús de l'administració electrònica, potenciar l'accessibilitat de les petites empreses a les noves tecnologies i fomentar la innovació en el teixit empresarial de l’illa, com a via per millorar la seva productivitat i competitivitat.
 
Entre els mesos d'octubre i desembre, al CentreBit d'Alaior s'impartiran quatre cursos relacionats amb les àrees temàtiques "Internet i empresa" i "Màrqueting i comunicació on line", un taller sobre creativitat i nous models de negoci així com una monosessió específica sobre certificats digitals i Administració electrònica. 

La finalitat és aportar el coneixement necessari i la visió pràctica suficient sobre les possibilitats que ofereixen aquestes noves tecnologies als perfils emprenedors, directius i tècnics perquè puguin establir les estratègies competitives més adequades en cadascuna de les seves empreses o negocis.

En paral·lel a l'activitat formativa, el Consell Insular ha encarregat l’elaboració d’un estudi sobre la tecnologia a les petites empreses vinculades al sector turístic de Menorca. L’anàlisi dels processos de negoci i les solucions tecnològiques més rellevants associades a aquestes cadenes de valor, permetrà obtenir una valoració de l'ús i la implantació de les TIC a les empreses, detectar necessitats formatives concretes i rebre pautes i recomanacions per a possibles actuacions públiques. 
 

 
 
Documents i enllaços relacionats
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació