Consell insular de menorca - Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports
Menu
LOGO INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS  -  ACCÉS ENTITATS  -  Veure tots Veure tots
     


Calendari de cursos 

El Pla +TIC Menorca del Consell Insular, guardonat per la Fundació Socinfo

El Pla +TIC Menorca que desenvolupa el Departament de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular de Menorca amb la col·laboració de la Fundació BIT i les patronals CAEB i PIME, va rebre dia 7 de maig el reconeixement Premis Illes Balears 2014 Societat de la Informació, guardó que atorga Socinfo.

La Fundació Socinfo és una organització privada sense ànim de lucre que pretén promoure l'adequat desenvolupament i ús de les tecnologies, aplicacions, serveis i continguts de la societat de la informació per contribuir a l'èxit d'un model de creixement econòmic sostenible basat en l'increment de la competitivitat i la productivitat, la promoció de la igualtat social i regional, l'accessibilitat universal i la millora del benestar i la qualitat de vida dels ciutadans i empreses.

La vicepresidenta i consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, va recollir el guardó i va agrair aquest reconeixement al Pla +TIC Menorca, tot remarcant que és un “exemple de col·laboració público privada que ajuda a que sumem esforços per aconseguir els nostres objectius”. De fet, va destacar l'alt nombre d'inscripcions i assistents així com les valoracions positives dels cursos que realitzats.

El Pla +TIC Menorca està format per un conjunt d'accions de formació, sensibilització i divulgació per fomentar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les empreses de Menorca, amb l’objectiu de millorar-ne la capacitació empresarial, desenvolupar la gestió i l'ús de l'administració electrònica, potenciar l'accessibilitat de les petites empreses a les noves tecnologies i fomentar la innovació en el teixit empresarial de la nostra illa, com a via per millorar la seva productivitat i competitivitat.

Un total de 460 persones s'han pogut formar fins ara en l’ús de les TIC amb aquest projecte, que està cofinançat pel programa LEADER 2007-2013.

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Consell insular de menorca - Serveis generals, treball i innovació